BLI MEDLEM

Innan ni väljer ett medlemskap, vänligen läs igenom följande information:

Om du inte har tränat CrossFit tidigare, eller om du känner dig lite osäker på CrossFit, MÅSTE du delta i en introduktionskurs innan du kan boka in dig på vanliga klasser. På introkursen går vi igenom grundläggande teknik inom CrossFit vilket leder till att vi minimerar skaderisken, samt tar fram skalningsalternativ för dig i de tekniskt svårare rörelserna i CrossFit.

Kontakta oss för att anmäla ditt intresse.

 

 

—————————–

 

Klippkort

Du har också möjlighet att köpa ett klippkort (10 ggr för 1995kr /5ggr för 1125kr) för att träna hos oss, alternativt som presentkort till någon annan.

—————————-

 

 

VIKTIGT INFORMATION TILL ALLA NYA MEDLEMMAR

  • Bokning av pass

För att boka pass på Styrka CrossFit behöver du logga in i vårt system “Wondr” (antingen via “Logga in”-länken på hemsidan eller via Wondr-appen). Inloggningsuppgifter skickas ut via mail då ditt medlemskap är registrerat.

 

  • Passersystem till entréen

För att kunna öppna dörren till Styrka CrossFit behöver du ladda ned en app, “Parakey”. I denna app finns en elektronisk dörrnyckel. När du är klar med medlemskapsregistreringen får du ett mail från Parakey med en fyrsiffrig kod. Den koden behövs för att logga in i Parakey-appen.

 

 

Om ni behöver hjälp eller har frågor, kontakta oss på membership@styrkacrossfit.com