THE TEAM

OWNER / HEAD COACH

Robin Jahr

Robin Jahr heter jag och jag är ursprungligen från Sollentuna men bor numera i Vallentuna med min fru Cattis och våra två barn samt hund. 2011-2012 bodde jag i Australien och utbildade mig till personlig tränare, det var även där jag och Cattis träffades i klassrummet. Efter det jobbade jag i fem år på SATS innan jag startade eget företag och flyttade in i Styrkas lokaler som PT och Coach.

Jag tycker många saker är roliga vilket är anledningen till att CrossFit är en attraktiv träningsform men ska jag välja ut en sak är det gymnastiska moment i främst riggen, pull-ups, toes to bar, bar muscle ups.

 

OWNER / COACH

Camilla Salomonsson Hellman

Jag heter Camilla Salomonsson Hellman. Jag bor i Solna med min familj. Jag tycker om att träna, sjunga, vara ute i naturen och äta god mat!

Jag älskar utmaningen inom träning och då speciellt inom CrossFit. Jag gillar att tillhöra en community där det känns som att man går till fritidsgården och leker när man går och tränar.

Jag har varit tränare sedan 2008, från början inom gruppträning. Blev personlig tränare 2013 och har gått Eleikos PT-utbildning 2016. Jag har utbildning inom bland annat kettlebells, mammaträning och CrossFit level-1. Jag har även tävlat många år inom CrossFit, både nationellt och internationellt.

Jag bidrar med glädje, kunskap och vill gärna motivera deltagarna att göra mer än vad de tror de klarar av!

 

OWNER / COACH

Cattis Jahr

Cattis Jahr, bor i Vallentuna tillsammans med Robin, våra 2 barn och hund. Jag jobbar heltid på Crossfit Styrka som Personlig tränare samt coachar klasser i Crossfit, Gymnastik och Mobility.

Jag gillar variation i det jag gör. Inom Crossfit är ett pass nästan aldrig något annat likt och det krävs en bredd av olika färdigheter. Det är lika roligt som frustrerande att alltid ha något att utveckla.

Är utbildad Leg. Sjukgymnast samt Lic. personlig tränare och har även gått CrossFit Gymnastics-utbildning. Har jobbat som PT/coach i 8år varav de senaste 2åren på Styrka.

Jag bidrar med kunskap, pepp och ordning&reda!

 

OWNER / COACH

Anna Berggren

Jag bor i Österskär. Jobbar som Personlig Tränare och kostcoach. Älskar träning på alla dess sätt och gillar variation i min träning. Därför är CrossFit den perfekta sporten för mig.

CF-L1 Trainer

CF-L2 Trainer

EA-licensierad Personlig Tränare, Lillsved Stockholm, Dipl. Löpcoach, Tränarakademien Bosön Stockholm, Lic. Kostrådgivare, Anki Sundin Näringsfysiolog. Jag coachar på Styrka CrossFit, Coachar grupper utomhus med fokus på funktionell träning, Löpargrupper samt coachning inom kost.

Jag bidrar med pepp, energi och ordning!

 

OWNER / COACH

Ronnie Berggren

Ronnie Berggren, Österskär. Entreprenör/Brandkonsult

Inom träning gillar jag variationen; allt från korta intervaller såsom ett hockeybyte eller maxlöpning uppför en backe, via en padelmatch till längre konditionspass såsom en fjällmara eller Ironman.

Jag har tränat och coachat sonens ishockeylag och dotterns fotbollslag från 7 till 15-års ålder. Jag är EA-licensierad Personlig Tränare (utbildad på Lillsved) samt CF-L1 Trainer. Coachat på Styrka sedan 2017.

Jag bidrar med närvaro, noggrannhet och teknik!

 

OWNER / COACH

Micke Pettersson

Micke Pettersson. Började hitta mot crossfit under 2015 någon gång. Tävlar en del. Programmerar en del. Coachat sedan 2018.Tidigare fotboll, bandy, lite löpning.  42 år, bor i åkersberga med Erika och 2 döttrar 15 och 12 år. Mycket tid vid fotbollsplanen med tjejerna på fritiden.

Det roligaste med träningen tycker jag är utvecklingen, strävan att bli bättre.

Coachat crossfit 4år, tidigare fotbollstränare junior.

Jag bidrar med engagemang, energi och erfarenhet!

 

OWNER / COACH

Patrick Pendaries

Jag heter Patrick och är delägare och coachar ibland också! På mitt ”day job” jobbar jag som HR chef på ett företag inom modebranschen och jag bor ca 1km från boxen. Jag har tränat CrossFit sen 2012 och har gjort CrossFit L1 utbildning samt Catalyst Athletics olympiska tyngdlyftning.

Såklart tycker jag att allt med skivstång är roligast!

Coachar vanliga klasser lite då o då den vi öppnade i 2017 för att det är kul, och även Olympiska lyft-klasser.

Jag bidrar med energi, dålig svenska och fantastiskt bra spellistor!

 

COACH

Fredrik Dalhagen

Fredrik Dalhagen, 46 år gammal. Jobbar på bank sedan massor av år, bor i Täby, Ellapark tillsammans med familjen Hanna och våra tre barn. Skåning ursprungligen som flyttade till Sthlm för 22 år sedan, men fortfarande skåning! 😉

Har alltid varit en älskare av lagidrott. Jag har spelat basket hela mitt liv till jag blev 35 år, några år på elitnivå (Basket-Ettan). Det var lagkänslan som gjorde att jag fastnade för crossfit när jag blev introducerad till det för ca 8 år sedan. Därför gillar jag att träna i klasser och framför allt teamwodar! I övrigt uppskattar jag att variationen i träningen varje dag när jag kommer till boxen. Bäst av allt är känslan när man ligger på golvet, kippar efter andan efter ett rejäl wod och inte kan ta sig upp från golvet!

Har coachat inom crossfit sedan Styrka öppnade 2017. Har gått Level 1 och Level 2 utbildningarna inom crossfit. Utöver det har jag flerårig erfarenhet som tränare inom basketen och som fotbollstränare.

Jag bidrar med individuella tips och tricks, glädje och pepp. Jag vill få alla att känna sig sedda och som en i gänget.

 

COACH

Johanna Nilsson

Jag heter Johanna Nilsson. Jag bor i Täby med min man och tre barn. Till vardags arbetar jag med ledning och styrningsfrågor. Jag kom i kontakt med Crossfit för första gången på en träningsresa 2013 och det visade sig vara precis den träningsform jag länge letat efter…

Det roligaste med träningen är att lära sig nya saker och nya sätt att göra saker på. När fokus sätta på utförandet leds tankarna bort från att träningen är tuff och jobbig. Dessom mår jag väldigt bra efter ett träningspass!

Jag började mitt coachande inom gymnastiken, vilket också är den sport jag själv utövade som ung. Crossfit började jag coacha i samband med att Styrka slog upp sina dörrar. Inledningsvis för vår barn- och ungdomsverksamhet men de senaste åren även för övriga medlemmar som letar sig till boxen på tisdagskvällar.

Jag bidrar till att hjälpa andra att hitta samma glädje till träningen som jag själv har!

 

COACH

Magnus Pärnerteg

Jag heter Magnus Pärnerteg, bor i Täby och arbetar på Sveriges Radio, har två vuxna söner, en av dom är David som också coachar på Styrka.
Min träningsbakgrund är varierad, fotboll, simning, karate, boxning, gym Har även hunnit med några Vasalopp, Maraton och Lidingölopp.
Jag upptäckte Crossfit som träningsform 2014 och fastnade. Det roligaste med Crossfit är den stora variationen i träningen, att ständigt hitta nya saker att lära sig och förbättra. Har provat på några tävlingsevent i Sverige, Europa och USA, åren 2019 och 2023 lyckades jag även ta förstaplaceringen i Crossfit Open för min åldersklass i Sverige. Licensierade mig som coach inom Crossfit 2017 och har coachat på Styrka sedan 2019.
Att se och hjälpa andra att utvecklas och utmana sig själva är fantastiskt roligt och en stor anledning till att jag tycker coachandet är kul.

COACH

David Pärnerteg

David Pärnerteg, 31. Uppvuxen i Åkersberga men numera bosatt i Täby med gångavstånd till Styrka. Jobbar inom bygg med byggnadsställningar. Spelat hockey hela livet och när man la skridskorna på hyllan så började jag med Crossfit.

Det bästa med att träna är att man mår så mycket bättre både i kroppen och i huvudet efter ett pass.

Har coachat klasser här på styrka sen invigningen 2017 och har gått både Crossfit level 1 och level 2 utbildning.

Som coach försöker jag bidra med glädje till klassen så alla ska känna sig trygga och välkomna men även dom små lite nördigare tekniktipsen i övningarna för att maximera dagens wod eller pass på bästa sätt.

 

COACH

Eric Munters

Eric Munters, personlig tränare, Täby. Jag är 35 år och uppvuxen i Täby. På fritiden tycker jag om att resa och spela sällskapsspel.

Jag tycker att gymnastik, styrkelyft och löpning är den roligaste träningsformen. Generellt inom träning så tycker jag att det roligaste är att utmana sig själv och se hur bra man kan bli. Kost och sömn är också ett intressant område.

Jag har arbetat som personlig tränare och kostrådgivare i 15 år. Mestadels så har jag coachat i Stockholm men jag har även varit coach och privattränare på Maldiverna, Österrike och New York.

Jag bidrar med tips, tricks och utveckling!

 

COACH

John Ramström

John heter jag, är 27 år och bor i Näsbypark här i Täby. Till vardags pluggar jag till läkare på KI och majoriteten av tiden utanför det går åt till träning, vänner och familj.

Jag gillar kombinationen mellan fysik och teknik/skills, att kunna utföra tekniska övningar samtidigt som man pressas mot sin fysiska förmåga – då är det en rejäl utmaning och jäkligt skoj!

Som coach inom crossfit är jag ganska färsk då jag började coacha här på Styrka i höstas, men har coachat en hel del inom enduro/motocross då jag kört på elitnivå tills jag la hjälmen på hyllan vid 21 års ålder.

Jag bidrar med detaljer, engagemang och pepp!

 

COACH

Ella Nilsson

Jag heter Ella Nilsson och är coach till våra yngsta medlemmar. Till vardags går jag i skolan och ägnar en stor del av min fritid till träning.

Det roligaste med träning är att utvecklas och lära sig nya saker. Den funktionella träningen inom Crossfit har varit ett viktigt komplement i andra sporter jag utövat såsom gymnastik och friidrott

Att coacha Minikids och kids är min första coacherfarenhet. Det är roligt att få vara en förebild och se hur snabbt barnen utvecklas.

Jag bidrar med glädje, bus och utveckling!

 

COACH

Saga Holfve

Jag heter Saga Holfve och fyller 17 i år. Jag bor i Täby och går första året inom ekonomi Juridik på Danderyds gymnasium. Jag har under hela mitt liv tränat i olika sorters sporter, allt från ridning, friidrott, thaiboxning och självklart Crossfit. Jag har tränat crossfit ända sedan starten av Styrka 2017 när jag var 11 år gammal. Jag är en glad tjej med skinn på näsan som är rättvis och ordningssam. Varannan helg jobbar jag på Styrka i cafeterian och har jobbat som runner på en restaurang och även som barnvakt.

Det jag tycker är roligast inom träning är att utmana sig själv. Det är det som gör Crossfit så roligt genom att man alltid kan anpassa träningen efter sina egna förutsättningar och pushar sig själv dit man vill. Crossfit är för alla från små barn till gamla.

Jag har varit coach åt kidsklassen i ca 3 år och även coach åt mini kids i en termin. Jag har också jobbat som ledare på ridläger.

Jag bidrar med glädje, pepp och är inkluderande.

 

COACH

Matilda Dalhagen

Mathilda Dalhagen, 16 år, och bor i Täby, Ellapark. Jag går förstå året på gymnasiet och läser ekonomi-juridik. Jag blev introducerad för crossfit när jag var 9 år gammal och har tränat sedan dess. Utöver crossfit är jag aktiv inom islandshäst-sporten.

Det roligaste med träning är framförallt att se utveckling, både i teknik och styrka. Att lära sig nya moment och klara av svårare övningar är en mycket härlig känsla. Men att få möjlighet att pusha mina fysiska och psykiska gränser till max under ett träningspass och efteråt känna mig slutkörd är en magisk känsla och enligt mig det bästa med träning!

Sedan maj 2021 har jag coachat minikids regelbundet och hjälp till enstaka gånger på kidsklasserna. Utöver det har jag assisterat min ridtränare på barnlektioner och ridläger.

Jag som barncoach bidrar med glädje och trygghet till våra minsta crossfit medlemmar.